Waarom LHE?

Waarom behandelen met LHE?

De LHE techniek is veilig en effectief. De haartjes worden verwijderd, de huid eromheen raakt niet of nauwelijks geïrriteerd en er is geen koeling met speciale crèmes en gels nodig. De LHE apparatuur werkt op een relatief laag energieniveau, waardoor de veiligheid van je huid gewaarborgd is.

De 3 groeistadia van het haar:

1. Haar in groeifase (anageen):
haar  is verbonden met de groeicellen haarbodem bevat veel pigmentduur: van 1 tot 6 maand (afhankelijk van locatie) hoeveelheid: +/- 30 % van de waarneembare haren dit is de periode waar de behandeling effectief is.

2. Haar in overgangsfase (catageen):

haar maakt zich los van de groeicellen haarbodem raakt pigment kwijt duur: van enkele dagen tot enkele weken deze haren kunnen op dit moment niet vernietigd worden.

3. Haar in rustfase (telogeen):

haar is volledig los van de groeicellen haarbodem en haarwortel is kleurloos duur: van 1 tot 6 maand (afhankelijk van locatie) deze haren kunnen op dit moment niet vernietigd worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoe lichter de huid en hoe donkerder de haar, hoe minder behandelingen er nodig zijn. Het totaal aantal behandelingen hangt af van uw type huid en type haar. Gemiddeld zijn er 10 tot 14 behandelingen nodig en tussen de behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken.